Oswoić dziecięcą złość - warsztat dla rodziców niemowląt i dzieci przed 3 r.ż.

Na spotkaniu poruszone zostaną następujące zagadnienia:

• czym jest dziecięca złość?
  • złość jest ok - dlaczego złość i frustracja są ważną częścią rozwoju emocjonalnego dziecka?
  • skoki rozwojowe a natężenie trudnych emocji
  • jak radzić sobie z dziecięcą złością i być dobrym towarzyszem trudnych emocji?
  • kiedy złość złości - o szukaniu równowagi i przestrzeni dla siebie

Warsztat poprowadzi Anita Janeczek-Romanowska psycholog dziecięcy, mama dwuletniej Zosi. Ukończyła psychologię na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, na tej samej uczelni prowadziła zajęcia z diagnostyki inteligencji i otworzyła przewód doktorski. Ma bogate doświadczenie w pracy z dziećmi i ich rodzicami (szpital dziecięcy, poradnie psychologiczno-pedagogiczne, przedszkola, warsztaty dla rodziców i zajęcia dla dzieci). Specjalizuje się w opiece psychologicznej nad dziećmi przed 6 r.ż. Od kilku lat współpracuje z portalami rodzicielskimi i czasopismami adresowanymi do rodziców i specjalistów pracujących z dziećmi. W codzienności praktykuje rodzicielstwo bliskości.

Warsztat odbędzie się dnia 27.06 (sobota) w godzinach 10:00-12:00 w Zespole Psychologiczno – Terapeutycznym „Nowodwory” ul. Nowodworska 35 m 51.
Koszt udziału w spotkaniu: 40zł od osoby lub 60zł od pary, można przyjść z dzieckiem.
Zapisy: sdr.nowodwory@gmail.com 22 290 53 90  lub 696 509 924.