Olga Rostkowska-Wachowicz

Psycholog, ostatni rok szkolenia w Ośrodku Szkoleń Systemowych w Krakowie

Doświadczenie zawodowe:

2009-2010 Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" stażysta psycholog
2010-2011 Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie „Niebieska Linia” konsultant pierwszego kontaktu
2012-2013 Wolontariat w poradni mailowej Pogotowia dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" oraz w Centrum Praw Kobiet
2013-2014 Stowarzyszenie dla Rodzin - stażysta psycholog
2014 - do teraz Stowarzyszenie dla Rodzin - psycholog, terapeuta
2014 - do teraz Przedszkola Niepubliczne "Jaś i Małgosia" w Ząbkach- psycholog
2015 - do teraz Środowiskowe Ognisko Wychowawcze TPD -wychowawca
2015 - do teraz Centrum Neuropsychiatrii w Józefowie- staż psychoterapeutyczny, terapia rodzin

Szkolenia:

Edukacja skoncentrowana na rozwiązaniach- Laboratorium Edukacji i Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach
Metoda Kids Skills, Dam Radę! – Laboratorium Edukacji i Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach
"Określanie potrzeb terapeutycznych i tworzenie planu stymulacji rozwoju dla dzieci z autyzmem" Silentio
„Setting w pudełku” psychoterapia psychodynamiczna dzieci- szkolenie „Ośrodek psychoterapii Mały Książę”
Metody arteterapii w pracy terapeutycznej z osobami, które doświadczyły przemocy domowej Prewencja suicydalna Pierwsza pomoc w uzależnieniu od alkoholu „Bez klapsa, jak z miłością i szacunkiem wyznaczać dziecku granice” FDN- kurs dla psychologów uprawniający do prowadzenia zajęć dla rodziców Doświadczenie własnej psychoterapii indywidualnej oraz grupowej Trening interpersonalny 40h, Ośrodek Szkoleń Systemowych w Krakowie