Sandra Miśkiewicz-Kazimierczuk

Psycholog / Psychoterapeuta / Trener -  absolwentka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Trener Umiejętności Wychowawczych. Obecnie jest w trakcie szkolenia psychoterapeutycznego w Laboratorium Psychoedukacji, posiadającym rekomendację Sekcji Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychologicznego oraz atest Sekcji Naukowej Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Doświadczenie zawodowe zdobywała w I Klinice Psychiatrycznej Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie, w oddziale terapeutycznym Zapobiegania Nawrotom. Skończyła liczne szkolenia i staże, związane z pracą terapeutyczną zarówno dzieci i młodzieży jak i osób dorosłych. Prowadzi autorski program Treningu Inteligencji Emocjonalnej dla dzieci w szkole podstawowej oraz gimnazjum.

W Stowarzyszeniu dla Rodzin pracuje głównie w oparciu o zasady podejścia psychoterapii psychodynamicznej, prowadząc psychoterapię indywidualną osób dorosłych oraz spotkania psychoedukacyjne dla rodziców.

Pracuje pod stałą superwizją.