Zuzanna Kamińska

Zuzanna Kamińska - pedagog, nauczyciel edukacji początkowej i terapii pedagogicznej dzieci ze specyficznymi trudnościami w uczeniu się, terapeuta behawioralny, animator,  terapeuta SI , terapeuta psychomotoryki oraz terapii ręki.  Dzięki zdobytej wiedzy z wielu dziedzin pedagogiki w swojej pracy łączy terapię integracji sensorycznej z elementami ortoptyki  ( usprawnianie funkcji wzrokowych), logopedii, terapii ręki oraz terapii behawioralnej i pedagogicznej. Dla dzieci z opóźnionym rozwojem mowy prowadzi terapię psychomotoryki wg modelu belgijskiego Procus i Block. Na co dzień pracuje w Terapeutycznym Punkcie Przedszkolnym Qpsyche Kids oraz współpracuje z Niepubliczną Poradnią Psychologiczno-Pedagogiczą Qpsyche w Warszawie.

Wykształcenie:
-    Pedagog, Nauczyciel  Edukacji Początkowej,
-    Certyfikowany Terapeuta Integracji Sensorycznej
-    Certyfikowany Terapeuta Psychomotoryki
-    Terapeuta behawioralny

•    2014 r.-2015 r. Studia Podyplomowe (Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej)
Stosowana Analiza Zachowania: Przygotowanie do pracy z osobami z zaburzeniami rozwoju i zachowania
•    2012 r.-2014 r. Studia Podyplomowe ( Uniwersytet Warszawski)
Edukacja Początkowa i Terapia Pedagogicznej Dzieci ze Specyficznymi Trudnościami w Uczeniu się
•    2010 r. -2011 r. Studia Podyplomowe (SWPS)
Konflikty w rodzinie i mediacje rodzinne w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie
•    2005 r.-2010 r. Studia Magisterskie (Uniwersytet Warszawski)